Zařízení školního stravování Opava, příspěvková organizace
|
E. Beneše 4, Opava, 74705 |
Telefon: 606 605 422 |
18/2024 pro základní školy |
PONDĚLÍ | | | | |
| Oběd | | Polévka pohanková /1,6,7,9/ |
| | I. | Krůtí prsa po valticku /1,3,7,9/, přílohové těstoviny /1/, kompot, čaj černý s citrónem |
| | II. | Jizerský plněný vepřový kotlet /1,3/, brambory s jarní cibulkou /7/, ledový salát s kukuřicí, čaj černý s citrónem |
ÚTERÝ | | | |
| Oběd | | Hovězí vývar se sýrovým svítkem /1,3,6,7,9/ |
| | I. | Vařené hovězí maso, koprová omáčka /1,7/, brambory vařené, džus |
| | II. | Králičí nudličky s těstovinou /1/, rajčatový salát s pórkem, bylinkový čaj |
STŘEDA | | | |
| Oběd | | SVÁTEK |
ČTVRTEK | | | |
| Oběd | | Valašská kyselice /1,6,7,9/ |
| | I. | Zeleninové rizoto s masem /1,7,9/, okurkový salát, ovocný čaj, ovoce |
| | II. | Kuřecí plátek s nivovým přelivem /1,7/, bramborová kaše /7/, ovocný čaj, ovoce |
PÁTEK | | | |
| Oběd | | Polévka hrachová /1,6,9/ |
| | I. | Smažené rybí filé /1,3,4,7/, bramborová kaše /7/, salát mrkvový s jablky, čaj černý s citrónem |
| | II. | Hovězí maso na žampiónech /1,7/, chlupatá rýže /1,7/, kompot, čaj černý s citrónem |
|   | | |